50 års erfaring

50 års erfaring

200 medarbejdere

Over 200 medarbejder

Produktion i DK, SK og D

Produktion i Danmark, SK og Tyskland

Industri

På det industrielle område udvikler og producerer B6 innovative kundetilpassede løsninger i teknisk skum, gummi, plast og tekstil til applikationer indenfor tætning, isolering, akustik, beskyttelse og komfort. 

Vi tilbyder rådgivning til optimerende specialløsninger til den aktuelle applikation. Med fokus på innovation og bæredygtighed tilstræber vi os på, at vores løsninger bidrager til øget sikkerhed, velvære, lønsom drift og ikke mindst den grønne omstilling til mange forskellige brancher indenfor industrien.

Clean-Care-Horeca

B6 tilbyder en bred vifte af materialer og løsninger til CLEAN, CARE & HORECA sektoren, herunder rengøringsprodukter, pleje produkter, vaskeriartikler, inkontinensprodukter, såvel som duge, servietter, sengetøj og andre tekstilprodukter. 

Produktprogrammet består yderligere af brandhæmmende tekstiler, dyner, puder, madrasser og komplementerende produkter til hospitaler, professionelle vaskerier, rederier og flyselskaber. 

En lang række af vore produkter er produceret med miljømærket Blomsten og leveres med Oeko-tex certifikatet.

Møbel

Indenfor møbelindustrien beskæftiger vi os med løsfyld til både sæde-, arm- og rygpuder i mange forskellige konstruktioner. Derudover tilbyder vi en lang række fyldkomponenter. 

Til at afslutte puden tilbyder vi mange forskellige metervarer, så vi altid har et materiale som opfylder dine behov. Vi har mange års erfaring med at skræddersy løsninger uanset hvilke ønsker vores kunder må have til både komfort og kvalitet. 

Slutteligt er vi specialiseret i at anvise vores kunder, hvorledes de bevarer pudens facon på bedste vis. På den måde får alle mest muligt ud af vores produkter.